به گزارش اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان سمنان، شاه حسینی در این خصوص گفت: با توجه به شروع فصل شکار پرندگان وحشی در روز های پنجشنبه و جمعه شاهد حضور تعداد کثیری از شکارچیان مجاز پرندگان وحشی در مناطق آزاد میباشیم و به جهت جلوگیری از شکار غیر مجاز حیوانات وحشی بزرگ جثه نظیر آهو ، قوچ و میش و کل و بز توسط افراد فرصت طلب، گشت و کنترل مناطق زیستگاهی حیات وحش توسط مامورین محیط زیست و عوامل پلیس اطلاعات در این ایام افزایش یافته است.
شاه حسینی افزود: مامورین یگان حفاظت محیط زیست آرادان در حین گشت و کنترل مناطق آزاد، تعدادی کل وحشی را که در کنار چشمه ای در حال آب خوردن بودند مشاهده و جهت برقراری آرامش در حیات وحش اقدام به خروج از محل مینمایند که در آن حین متوجه صدای شلیک تیر از آن حوالی میشوند. لذا مامورین سریعا وارد عمل شده و فردی را که اقدام به شکار غیر مجازکل وحشی نمود را دستگیر کردند .
در بازرسی از متهم یک قبضه سلاح ساچمه زنی دولول ، دوربین چشمی ، چاقو ، تعدادی فشنگ مربوطه به همراه لاشه کل وحش کشف و در این راستا، متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شد.